SUPERBARNA
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RETUR / Reklamasjoner

 

Retur/ Reklamasjoner

Det er 14 dagers returrett, men vi ønsker å gi deg litt bedre enn dette!
Hos oss har du 60 dagers angrerett fra bestilling. Returnerer du salgsvare innen 14 dager, vil du få tilbakebetaling. Etter dette vil du få en kreditnota hos oss.

Dersom du skulle ønske å returnere en eller flere varer ber vi om at du tar kontakt med oss (💌e-post : firmapost@superbarna.no).

Uavhengig av årsaken til at du returnerer, ønsker vi at du fyller ut angrerettsskjema og legger ved varen som du sender i retur.

Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. 

Kostnader ved retur
Kunden betale retur porto selv.
Vi anbefaler at pakker til oss sendes som registrert sending (servicepakke/norgespakke) slik at den kan spores.

Refusjon: Vi refunderer beløpet så snart vi mottar varene i retur. Husk at dersom du har valgt faktura som betalingsmåte, må fakturaen betales dersom vi mottar varene etter at betalingsfristen er oversteget.

 

HVA SKJER DERSOM JEG IKKE HENTER PAKKEN MIN?

Posten setter en hentefrist på 14 dager ifra pakken ankommer utleveringsstedet før den sendes tilbake til oss. Som kunde mottar du opptil flere hentemeldinger. Etter 14 dager sendes altså pakken automatisk i retur til oss dersom annen hentefrist ikke er avtalt. Ordren vil da bli behandlet som en uavhentet ordre hos oss. 

Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, påløper et uavhentet-pakke-gebyr på kr 300,- for å dekke våre og Postens sine kostnader. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke