SUPERBARNA
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

COQ EN PÂTE

COQ EN PÂTE ble grunnlagt i 2007, har de produsert tekstilproduktene i økologisk bomull i Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS er verdens ledende industristandard for organiske fibre. Bomull som oppfyller GOTS-kravene blir ikke sprayet eller genetisk modifisert. Det garanterer gode arbeidsforhold og en rettferdig lønn. Produktene koster mer enn lignende varer i vanlige kjedebutikker, men det føles godt å vite at alle i produksjonskjeden har fått rettferdig betaling.

COQ EN PÂTES papirprodukter og emballasje er laget av resirkulert Forest Stewardship Council (FSC) sertifisert papir. FSC jobber for ansvarlig skogforvaltning uten kjemikalier. De vil unngå rydding og beskytte skogsmiljøet og dets arter ved å felle mer selektivt. Utskriften på emballasje og klær er også miljøvennlig med Imprint'Vert og PEFC-sertifisering.

COQ EN PÂTES strandsett er laget av materialet Algoblend. Algoblend består av 50% plast og 50% brunalger. Brunalgene høstes i Bretagne, Frankrike, der produksjonen også foregår.

COQ EN PÂTE er nøye med hvor produktene deres blir sydd. De jobber tett med produsenten for å sikre at arbeidsforholdene er gode, at alle ansatte blir behandlet med respekt og at de tjener en lønn. Fabrikken overholder SA8000-standarden - en global sertifisering for rettferdig behandling av arbeidere i bransjer over hele verden.

COQ EN PÂTE støtter flere naturvernorganisasjoner, inkludert Foundation for Nature and Humankind (FNH), Big Monkies Conservation Program (PCGS) og Save Our Species (SOS), som er en del av International Union for Conservation of Nature (IUCN) - den største miljøorganisasjonen i verden.

1
Viser 1 til 8 (av 8 produkter)

Trykk ENTER for å søke