SUPERBARNA
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

SAGA COPENHAGEN

SAGA COPENHAGEN

Designet vårt er rolig med harmoniserte farger, så de ser milde og tidløse ut, og det er en veldig spesiell grunn til dette: Alle små barn er følsomme og følsomme, og derfor er vi i SAGA Copenhagen stolte av å skape et rolig miljø
rundt barna slik at de får den aller beste starten i livet. Vi gjør dette med våre milde fargevalg, deilige myke materialer og minimalistiske design. Det er ikke bare det visuelle uttrykket for produktene våre som er viktig for oss. Barnas helse og bevegelsesfrihet er minst like viktig.

Vårt landemerke
Våre farger og materialvalg er nøye valgt, vår store kjærlighet til tekstiler av høy kvalitet er vårt kjennetegn. Hver eneste tråd i produktene våre er gjennomtenkt og forberedt på å lage de mest delikate og sunneste produktene for barnet ditt og hjemmet ditt.

Beskytt barnet ditt mot farlige kjemikalier
Små barn observerer ikke bare verden, de berører den, suger på den og biter i den. Derfor er de ekstra utsatt for all kjemien som finnes i mange av produktene de omgir seg med. Du kan beskytte deg selv og barnet ditt så godt som mulig ved å velge noen produkter som er organiske og uten skadelige kjemikalier.

Støtt samfunnsansvar
Alle produktene våre produseres på GOTS-sertifiserte fabrikker, noe som sikrer gode arbeidsforhold for alle fabrikkene vi jobber med. Samtidig produseres hele prosessen med produktet organisk, fra frøet plantes i bomullsfeltet til det lander i hendene dine.


Populært i SAGA COPENHAGEN

1
Viser 1 til 16 (av 16 produkter)

Trykk ENTER for å søke