SUPERBARNA
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Tender leaf

TENDER LEAF TOYS er et ungt merke med sans for farge og form. Enkle, rene linjer med og et moderne fargevalg der treet får en fremtredende rolle. Lekene, som er designet i England, passer perfekt til det skandinaviske markedet, der selvbeherskelse og enkel design er en del av vår kunsthistorie.

Danielle Hanson, kunstnerisk leder for TENDER LEAF TOYS, er veteran innen leketøydesign. Hun tilstreber kvalitet og funksjonalitet. Hver detalj av produktene er nøye utviklet og testet - fra skisse til emballasje.

Mentari International, produsenten i Indonesia, har over 30 års erfaring med produksjon av leker av tre. Lekene er laget av lovlig gummitre - et biprodukt fra gummiindustrien. Gummitrær over 25 år produserer ikke lenger tilstrekkelige mengder latex og blir felt. Tidligere ble de avfalte trærne brent, men nå selges tømmeret til produsenter som TENDER LEAF TOYS. Med andre ord brukes tre som ellers ville blitt kastet. For hvert tre som blir felt, blir det plantet et nytt.

TENDER LEAF TOYS tilbringer flere måneder i året på fabrikken i Indonesia, hvor rundt 1600 mennesker jobber. Mentari International er en etisk arbeidsgiver som bryr seg om de ansattes arbeidsmiljø, kunnskapsopplæring og trivsel.

Produktene er utviklet med tanke på barns utvikling. Barn vil leke og TENDER LEAF TOYS kreative team av designere, håndverkere og produsenter har utviklet en morsom, leken og vellaget samling av leker av tre. I en bransje der plast er hovedmaterialet, ønsker TENDER LEAF TOYS å gjøre en forskjell med sine klassiske leketøy i moderne stil.

1
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke