SUPERBARNA
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

knytebånd

Unik Design Barn er et eventyr, som startet bokstavelig ved kjøkkenbordet, da jeg ventet mitt 3. barn og begynte å finne fram en gamle glemt symaskin for å lage babyklær. Lite viste jeg om talentet som nok lå gjemt i genene med en mor og mormor som trivdes med sying og håndarbeid.

Vi har måtte utvide produksjonen, og inngått et samarbeid med en liten familiebedrift i Europa som produserer med handarbeid etter våre design, men store deler av produksjonen foregår fortsatt hjemme i Norge i egen regi. Vi har bevisst valgt en europeisk samarbeidspartner som vi jobber tett med, og vi kan garantere for gode arbeidsforhold og at veien mellom deg som kunde og produksjonen er kort. I tillegg til etisk riktig produksjon er vi opptatt av miljøet og klima. 

Som 3 barns mor ønsker jeg å tilby klær som er produsert på en rettferdig måte, og med best mulig materialer. Vi setter vår ære i å tilby dere gode produkter med høy kvalitet som er trygge å bruke. I tillegg er de fleste av tekstilproduktene laget i stoff merket økotex 100. Det betyr at de er testet for alle helseskadelige stoffer, blant annet.

Unik Design Barn er en norsk familiebedrift som lager og selger håndlagde produkter til både store og små. Alle våre produkter er designet og håndlaget med mye kjærlighet, omtanke og glede. 

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke